marți, 26 aprilie 2011

Mystic River

Mystic River (2003) – filme online subtitrate
Categorie: CRIMĂ, DRAMĂ, MISTER, THRILLER

Când erau copii şi creşteau împreună într-o parte rău-famată din Boston, Jimmy Markum (SEAN PENN), Dave Boyle (TIM ROBBINS) şi Sean Devine (KEVIN BACON) îşi petreceau timpul bătând mingea pe stradă, aşa cum făceau cei mai mulţi băieţi în cartierul lor din East Buckingham. Nu se întâmpla niciodată ceva extraordinar în cartierul lor. Adică, până în momentul în care Dave a trecut printr-o întâmplare ce avea să le schimbe vieţile pentru totdeauna. Douăzeci şi cinci de ani mai târziu, cei trei se regăsesc la un alt eveniment dramatic din viaţa lor, la uciderea fiicei de 19 ani a lui Jimmy. Fiind acum poliţist, Sean primeşte cazul, iar el şi partenerul său (LAURENCE FISHBURNE), trebuie să rezolve crima aparent lipsită de motiv. Ei trebuie, de asemenea, să fie cu un pas înaintea lui Jimmy care este răvăşit de furie şi vrea să îl găsească pe criminalul fiicei sale.


VIZIONARE ONLINE


Regia filmului online gratis subtitrat: Clint Eastwood
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Mystic River ii regasim pe: Kevin Bacon, Tim Robbins, Sean Penn
Durata filmului Mystic River online gratis: 137 minute

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu