marți, 26 aprilie 2011

Atonement

Atonement (2007) – Filme online
Categorie: DRAGOSTE, DRAMĂ, RĂZBOI

Povestea de dragoste dintre Cecilia ( Keira Knightley ) si Robert Tuner ( James McAvoy ), se transforma intr-o drama care le schimba pentru totdeauna vietile, atunci cand Tuner, este condamnat, in urma unui lant de neintelegeri, pentru o crima pe care nu a comis-o. Avand la baza, romanul scris de Ian McEwan, Atonement, este o tulburatoare poveste de dragoste. Desi filmul, nu se ridica la nivelul cartii, poate fi o alegere potrivita pentru o seara de sambata, salvat fiind de interpretarea actorilor, in special a celei mai in voga actrite engleze ale momentului ( Keira Knightley ).

Regia filmului online gratis subtitrat: Joe Wright

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Atonement ii regasim pe: James McAvoy, Keira Knightley
Durata filmului Atonement online gratis: 123 minute
Update: am adaugat server 1
Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

VIZIONARE ONLINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu