Filme pentru dezvoltare personala

Info PR: n/a I: 18,800,000 L: error LD: 217,870,024 I: 642,000 Rank: 5 Age: octombrie 12, 1999 I: 0 whoissourceRobo: yesSitemap: no Rank: 1841 Price: 749670 Density
1.The Pursuit of Happyness
Will Smith în ecranizarea cărții autobigrafice a lui Chris Gardner. Părăsit de soție și cu un copil în întreținere și fără slujbă, Gardner se ridică și construiește de la zero o companie de mai multe milioane de dolari.

2.Mr Nobody


Un film despre alegerile în viață și modul în care ne influențează, Mr Nobody dezvăluie povestea unui copil care trebuie să facă alegeri pe măsură ce se maturizează și modul în care aceste alegeri îi schimbă viața.

3.Million Dollar Babyhttp://filmehd.net/million-dollar-baby-filme-online-gratis.html


Million Dollar Baby, un film în regia lui Clint Eastwood este povestea unei chelnerițe care dorește să ajungă sportiv de top. Reușește, după numeroase probleme și eșecuri, atingând cele mai înalte culmi la care visase. Cu un final dramatic, nu este genul tipic de film american cu happy end, ci unul care dezvăluie complet sufletul unui învingător.4.The Bucket List 

Bucket List sau “Lista lucrurilor pe care să le faci înainte de a muri” este o popularizare (sau confirmare) a obiceiului de a îți face o listă cu lucruri pe care vrei să le realizezi înainte de a muri. Despre a visa, a trăi și a muri. Morgan Freeman și Jack Nicholson într-un film, pe care îmi place să-l revăd oricând.

server 1server 2

5.Any Given SundayPovestea unei echipe de fotbal mărețe cândva, dar căzută acum și a unui bătrân antrenor care încearcă să se regăsească. Un film despre luptă și revenire din cele mai joase căderi. Un Al Pacino într-un rol excelent și câteva scene de film care au rămas celebre.
6.Cinderella Man


http://www.novamov.com/video/4a86cf6b014b5


http://www.filmesubtitrateonline.com/cinderella-man-2005.html


Cinderella Man este povestea boxerului James Braddock. Braddock a suferit o cădere usturătoare, fiindu-i retras dreptul de a boxa. A revenit în perioada Marii Crize și a ajuns pe primul loc și în inimile tuturor americanilor.
7.Seabiscuit
Seabiscuit este un cal de curse din perioada interbelică, care a fost tras pe linie moartă. Este readus în cursă de un antrenor neortodox și un investitor pasionat și ajunge cel mai bun cal de curse al momentului.

8.Door to door

Povestea lui Bill Porter și a carierei sale de succes. Cu paralizie cerebrală din naștere, Porter ajunge cel mai bun agent de vânzări al Watkins Company, în ciuda handicapului său.
9. The Secret
O legendă a filmelor motivaționale, The Secret îți dezvăluie cum poți începe să îți transformi viața, în căutarea fericirii și a împlinirii.