vineri, 29 aprilie 2011

FILM DISCURSUL REGELUI

Va ofer, cu placere, linkul care va va permite sa vizionati, poate in premiera, filmul DISCURSUL REGELUI, care a fost laureat, recent, cu 4 premii OSCAR (cel mai bun film, cel mai bun actor in rol principal, cel mai bun regizor si cel mai bun scenariu original). Dureaza doua ore si este subtitrat in romana.
Vizionare placuta!

VIZIONARE ONLINE

marți, 26 aprilie 2011

Changeling (2008)

Changeling (2008)
Drama, Mister, biografie, crima dragan andreea December 1st. 2008, 7:36pm

Changeling

Actiunea filmului este plasata la sfarsitul anilor ‘20, mijlocul anilor ‘30 intr-un Los Angeles corupt si este bazata pe o poveste reala.

Christine Collins, in interpretarea Angelinei Jolie, este o femeie singura a carei viata este compusa in principal de cresterea baiatului sau de 9 ani si slujba intr-un centru de telefoane unde detine un post important, in ciuda perioadei si a faptului ca femeile nu lucrau in astfel de pozitii.Intr-o zi tocmai slujba este cea care o impiedica sa-si petreaca ziua libera cu fiul sau, aceasta fiind nevoita sa plece de acasa, pentru ca atunci cand se intoarce, sa descopere cu disperare ca Walter, fiul sau a disparut. Anunta politia locala, foarte corupta si nu prea competenta, care dupa cateva saptamani ii aduce un baiat acasa, care este oricine altcineva, dar nu copilul ei. Desi sustine in nenumarate ori si cu insistenta ca s-a produs o eroare, nu este ascultata si in incercarea de a-si pastra reputatia cat mai putin patata, autoritatile nu admit ca au gresit, asa ca baiatul ramane in ingrijirea acesteia. Acesta este momentul cand Christine realizeaza ca nu-si poate gasi fiul cu ajutorul lor si incearca sa faca dreptate singura. Actiunea se continua apoi de-a lungul catorva ani in care femeia duce singura o cautare asidua a copilului.

Firul actiunii este complex, cu multe schimbari de situatie, drept pentru care lungimea filmului trece cu usurinta de doua ore, fapt ce il poate face pe alocuri obositor. Cu toate acestea, perioada istorica aduce o frumusete specifica, iar anumite chestiuni ce tin de regie confera o imagine puternica si sincera ce accentueaza trairile personajelor si intensifica sentimentele exprimate. In suportul acestei afirmatii putem exemplifica numeroasele cadre stranse si contrastul clar-obscur evident in multe dintre momentele cheie.

Temele predominante din “Changeling” sunt ignorarea si indiferenta fata de femei si nevoile lor in acel context social si temporal, dar si politia locala corupta, filmul putand fi simplu tradus printr-o lupta dintre bine si rau si cautarea dreptatii, totul presarat cu trairi intense.

“Changeling”, in regia lui Clint Eastwood, este emotionant, desi consider ca nu are o remanenta foarte puternica, efectul fiind mai mult unul de moment. Si totusi jocul actoricesc al unora dintre actori este puternic si in unele cazuri pregnant.


VZIONARE ONLINE



Cârtiţa The Departed

Cârtiţa
The Departed
(2006)
Cârtiţa

Regia: Martin Scorsese
Cu: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson
Gen film: Crimă, Mister, Thriller

NOTA FILM (IMDB: 8.5)
8.7
1053 voturi 79 păreri
736 380 190
Trailer - The Departed În războiul dintre poliţie şi mafia irlandeză, tânărul Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) devine o piesă esenţială, el fiind născut în cartierul unde clanul mafiot îşi avea cartierul general. Căpitanul Queenan (Martin Sheen) şi ajutorul său, Dignam (Mark Wahlberg), îi cer lui Costigan să se infiltreze într-un grup



The Girl with the Dragon Tattoo

VIZIONARE ONLINE



Atonement

Atonement (2007) – Filme online
Categorie: DRAGOSTE, DRAMĂ, RĂZBOI

Povestea de dragoste dintre Cecilia ( Keira Knightley ) si Robert Tuner ( James McAvoy ), se transforma intr-o drama care le schimba pentru totdeauna vietile, atunci cand Tuner, este condamnat, in urma unui lant de neintelegeri, pentru o crima pe care nu a comis-o. Avand la baza, romanul scris de Ian McEwan, Atonement, este o tulburatoare poveste de dragoste. Desi filmul, nu se ridica la nivelul cartii, poate fi o alegere potrivita pentru o seara de sambata, salvat fiind de interpretarea actorilor, in special a celei mai in voga actrite engleze ale momentului ( Keira Knightley ).

Regia filmului online gratis subtitrat: Joe Wright

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Atonement ii regasim pe: James McAvoy, Keira Knightley
Durata filmului Atonement online gratis: 123 minute
Update: am adaugat server 1
Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

VIZIONARE ONLINE

Mystic River

Mystic River (2003) – filme online subtitrate
Categorie: CRIMĂ, DRAMĂ, MISTER, THRILLER

Când erau copii şi creşteau împreună într-o parte rău-famată din Boston, Jimmy Markum (SEAN PENN), Dave Boyle (TIM ROBBINS) şi Sean Devine (KEVIN BACON) îşi petreceau timpul bătând mingea pe stradă, aşa cum făceau cei mai mulţi băieţi în cartierul lor din East Buckingham. Nu se întâmpla niciodată ceva extraordinar în cartierul lor. Adică, până în momentul în care Dave a trecut printr-o întâmplare ce avea să le schimbe vieţile pentru totdeauna. Douăzeci şi cinci de ani mai târziu, cei trei se regăsesc la un alt eveniment dramatic din viaţa lor, la uciderea fiicei de 19 ani a lui Jimmy. Fiind acum poliţist, Sean primeşte cazul, iar el şi partenerul său (LAURENCE FISHBURNE), trebuie să rezolve crima aparent lipsită de motiv. Ei trebuie, de asemenea, să fie cu un pas înaintea lui Jimmy care este răvăşit de furie şi vrea să îl găsească pe criminalul fiicei sale.


VIZIONARE ONLINE


Regia filmului online gratis subtitrat: Clint Eastwood
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Mystic River ii regasim pe: Kevin Bacon, Tim Robbins, Sean Penn
Durata filmului Mystic River online gratis: 137 minute

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Dilema

Regia : Ron Howard

In rolurile principale : Vince Vaughn, Channing Tatum, Jennifer Connelly

Gen : Comedie

Premiera in Romania : 14.01.2011

Vince Vaughn şi Kevin James sunt protagoniştii comediei regizate de Ron Howard şi produse de Brian Grazer, despre un bărbat care descoperă că ceea nu-i spui celui mai bun prieten al tău e la fel de important ca ceea ce faci pentru el. Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum şi Queen Latifah li se alătură în comedia Cum s-o dai să fie bine?/The Dilemma, despre cât de departe poate merge o prietenie între doi bărbaţi înainte de a le exploda totul în faţă.

Încă din colegiu, Ronny (Vaughn), burlac convins, şi Nick (James) au fost prieteni la bine şi la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câştiga contractul vieţii lor, care ar urma să le propulseze firma. Avându-le alături pe Beth (Connelly), iubita lui Ronny, şi pe Geneva (Ryder), soţia lui Nick, cei doi se simt invincibili.

Însă totul o ia razna în momentul în care Ronny o vede pe Geneva sărutându-se cu un alt bărbat şi se hotărăşte să afle ce se întâmplă. Investigaţiile sale amatoristice îi dau lumea peste cap, mai ales când află că şi Nick avea nişte secrete pe care le ţinea bine ascunse. Timpul trece, se apropie prezentarea care va decide soarta firmei lor, iar Ronny trebuie să se hotărască cum şi când îi va spune adevărul celui mai bun prieten al său.


Mongol The Rise

Pe Donul linistit







Domovoy The Ghost

Offret Sacrificatio

Autumn Marathon 1979

Office Romance





Volkodav 2006

Urga

Nostalgia

Osrtov

Kukushka

Kukushka

Film Burnt by the Sun

FILM Brest Fortress 2010

luni, 25 aprilie 2011

Forrest Gump

Forrest Gump
Posted On: August 19, 2010
Posted In: film Forrest Gump online gratis, Forrest Gump, Forrest Gump cu subtitrare in romana, Forrest Gump gratis, Forrest Gump online, vezi filmul Forrest Gump free, watch Forrest Gump online free
Comments: No Responses

Un film despre un om cu grad scazut de inteligenta care, in ciuda handicapului sau, a realizat multe lucruri marete de-a lungul vietii sale. Acesta se lupta sa-si depaseasca defectele. Se casatoreste cu singura lui iubire, Jennie, care moare dupa ce ii naste un fiu. Acum el trebuie sa aiba grija de micut si sa se asigure ca va trai o viata normala.
“Forrest Gump” este povestea unui om care a dovedit ca hotararea, curajul si dragostea sunt mult mai importante decat inteligenta.
Titlu: Forrest Gump – Forrest Gump
Producator: Paramount Pictures
Distribuitor (international): Media Pictures International
Data lansare (SUA): 23 Iunie 1994
Buget: 55.000.000 $
Incasari weekend: 24.000.000 $

AICI ONLINE

Weekend cu mama

Weekend cu mama
Weekend Cu MamaTitlu Original: Weekend cu mama
Categoria: Drama, Romanesc
Anu: 2009
Duratia: 90 min.
Descriere: -In urma cu 15 ani, Luiza a plecat in Spania, lasandu-o pe Cristina, fetita ei in varsta de trei ani, in grija rudelor. Revenita in tara, femeia descopera adevaruri socante, de care a fost tinuta la distanta: fiica ei a fugit de acasa, e dependenta de droguri si are o fetita de doi ani pe care a lasat-o in grija unui orfelinat.
Macinata de vinovatie, Luiza incearca sa o salveze pe Cristina si sa-si rascumpere astfel greselile din tinerete. Are la dispozitie...un weekend.


Websitestory (2010)

Websitestory (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Decembrie 2010 | Vizionari: 2643 | Gen: Româneşti
Websitestory (2010)
Websitestory (2010)

Laura, o tânără de 18 ani, petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira. Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit. Vrea să afle adevărul şi descoperă pe net postările Mirei, pe YouTube. Începe aventura vieţii ei. Vrea să se răzbune cu orice pret. Povestea răzbunării ei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.


WebSiteStory reprezintă debutul în lung-metraj al regizorului Dan Chişu. Filmat în Bucureşti, pe durata a 12 zile, filmul a avut un buget de cca 120.000, euro.


AICI VIZIONARE OONLINE

Marti, dupa Craciun

Marti, dupa Craciun (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Decembrie 2010 | Vizionari: 3726 | Gen: Româneşti
Tuesday, After Christmas - Marti, dupa Craciun (2010)
Tuesday, After Christmas - Marti, dupa Craciun (2010) Paul Hanganu e căsătorit cu Adriana de zece ani. Au o fetiţă de opt ani, Mara. De şase luni, Paul are o relaţie extra-conjugală cu Raluca, o dentistă de 27 de ani. Bărbatul, care se chinuie să găsească timp pentru Raluca, familie şi goana după cumpărături, hotărăşte să-şi ducă fiica la dentist încă o dată înainte de Crăciun. O schimbare neaşteptată în programul Adrianei le aduce pe cele două femei în aceeaşi încăpere pentru prima oară. Întîlnirea îl obligă pe Paul să ia o decizie dificilă.


American Psycho

Film online - American Psycho (2000)
Categoria: Crima, Thriller, Horror, Drama
ss
American Psycho (2000) CERERE
American Psycho e o puternică satiră socială, care reflectă viaţa urbană rapace de la sfârşitul anilor '80 prin ochii unui criminal în serie, silind audienţa să pătrundă în mintea lui tulbure şi să-i înţeleagă motivaţia acţiunilor. Specimen superb, care pare să aibă toate calităţile unui tânăr "stăpân al universului", Patrick Bateman (Christian Bale) apare ca un personaj perfect, cel puţin la fel de "perfect" ca şi cei din jurul său. Cu cât se străduieşte să semene altora, cu atât se pierde în mulţime. În cele din urmă, el devine exemplarul perfect al unei societăţi amorale…

Viata Domnului Iisus Hristos (română)

Viata Domnului Iisus Hristos (română)

Vezi mai multe video din film

Editie speciala 1/2 (1978) 1 Mircea Danieluc

Editie speciala 1/2 (1978) 1 Mircea Danieluc

Vezi mai multe video din film



Editie speciala 2/2 (1978) Mircea Danieluc

Vezi mai multe video din film

Septembrie

Septembrie(1978)

Vezi mai multe video din film

Roscovanul

Roscovanul(1976)

Vezi mai multe video din film

FILM ARTISTIC : DACII (1967)

FILM ARTISTIC : DACII (1967) PARTEA 1-A din 2

Vezi mai multe video din film






FILM ARTISTIC : DACII (1967) PARTEA 2-A din 2

Vezi mai multe video din film

Burnt by the Sun

Ochii negri

Morozko Jack Frost

Brest Fortress

Volkodav

Domovoy The Ghost

Tere Naam

Apocalipsa lui Ioan

Jesus

Ostrov

INTOARECEREA

DONUL LINISTIT

PARTEA 1



PARETEA 2


PARTEA 3

Kukushka The Cuckoo

At Home Among Strangers

RAZBOINSI PACE

PARTEA 1




PARTEA 2




PARTEA 3





PARTEA 4


Kalina krasnaya

Vino si vezi




PARTEA 2

duminică, 24 aprilie 2011

Inception

Inception (2010) online gratis
Film postat in data de 31 July, 2010 de admin in categoria Actiune, Filme 2010, SF, Thriller - 14,033 views
Inception (2010)

Inception online gratis descriere 1: Dom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă. Capacitatea lui Cobb a făcut el un jucator râvnit în această nouă lume inselătoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a făcut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit. Acum lui Cobb îi este oferită o sansă de răscumparare. Un ultim loc de muncă ar putea să-i dea viata înapoi, dar numai dacă el poate realiza imposibilul numit Inception (început). În locul unui jaf perfect, Cobb si echipa sa de specialisti trebuie să obtină opusul: sarcina lor nu este sa extragă o idee, ci să o planteze. Dacă reusesc, ar putea fi o crimă perfectă. Dar nici un fel de planificare atenta sau expertiză nu poate pregati echipa pentru un inamic periculos, care pare sa prezică fiecare miscare a lor. La un asemenea dusman numai Cobb putea să se astepte pentru că el e singurul a cărui minte functiona la fel de complex.

Filmul Inception (2010) subtitrat in romana descriere 2: Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva.

Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

Site origital: Inception (2010) Online Gratis Subtitrat in Romana http://www.filmeonline24.ro/filmul-inception-2010-online-gratis#ixzz1KUEqg3RH


AICI ONLINE


AICI VIZIONARE ONLINE

I Am Number Four

I Am Number Four spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare şi-a însoţitorilor lor, singurii supravieţuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejaţi fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi ucişi decât într-o anumită ordine. Duşmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru. Acesta, care pe Pământ se va numi John Smith, se ascunde în oraşul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul să supravieţuiască şi să-şi învingă inamicii.

Studiourile Dream Works aduc pe marile ecrane “Numărul Patru”, un film în regia lui D.J. Caruso. Pelicula ce va avea premiera pe marile ecrane în data de 18 februarie 2011, îi are în rolurile principale pe Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe şi Kevin Durand. Scenariul este adaptat după volumul omonim publicat anul trecut de Pittacus Lore, carte care a stat 5 săptămâni pe celebra listă de best-selleruri a The New York Times. Filmul va putea fi urmărit atât în variantă 2D, cât şi în variantă IMAX 2D.

Site origital: I Am Number Four (2011) Online Gratis Subtitrat in Romana http://www.filmeonline24.ro/filmul-i-am-number-four-2011-online-gratis#ixzz1KUDQqig9


aici online


aici online

Eat Pray Love

AICI ONLINE
PARTEA 1




PARTEA 2

BABEL




AICI SERVER 2

A Single Man (2009)

A Single Man (2009)

a-single-man-821574l-175x0-w-65d1a3fe
Adaptat dupa romanul omonim al autorului Christopher Isherwood, filmul A single man urmareste o zi din viata profesorului de limba si literatura engleza George Falconer, un homosexual in varsta de 52 de ani, care preda la un colegiu din California. Dupa moartea neasteptata, intr-un accident de masina, a partenerului sau Jim, cu care avea o relatie amoroasa fericita, de mai mult de 16 ani, George se lasa coplesit de gandul sinuciderii intrucat nu isi poate imagina viitorul in absenta iubitului si simte ca existenta lui actuala este lipsita de sens.
Cea care il consoleaza pe indureratul profesor, care este fortat sa isi mascheze suferinta si orientarea sexuala in Los Angeles-ul anului 1962, este vechea lui prietena si vecina Charlotte, care ascunde la randul ei sentimentele de iubire neimplinita pe care le are fata de George. Incercand fara succes sa depaseasca socul mortii lui Jim, George trebuie sa faca fata si unui student al sau, pe nume Kenny, care i se insinueaza in viata tocmai pentru ca intelege ca profesorul vrea sa-si puna capat zilelor.





aici ONLINEE

Step Up 3D

<iframe style='overflow: hidden; border: 0; width: 720px; height: 306px' src='http://embed.movshare.net/embed.php?v=21i66088ow7ns/?&width=720&height=306&color=black' scrolling='no'></iframe>

Eat Pray Love



partea2

Big Mommas: Like Father, Like Son online gratis

Agentul FBI Malcom Turner şi fiul său de 17 ani, Trent, trebuie să trăiască sub acoperire după ce Trent este martorul unei crime. Dacă Malcolm redevine populara Coana mare, ca şi în primele două filme ale seriei, Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine, elevă la o şcoală de fete, unde tatăl şi fiul se ascund pentru a nu fi găsiţi de criminal.

Site origital: Big Mommas: Like Father, Like Son Online Gratis Subtitrat in Romana http://www.filmeonline24.ro/filmul-big-mommas-like-father-like-son-online-gratis#ixzz1KSunCERD




Big Mommas: Like Father, Like Son online gratis

Site origital: Big Mommas: Like Father, Like Son Online Gratis Subtitrat in Romana http://www.filmeonline24.ro/filmul-big-mommas-like-father-like-son-online-gratis#ixzz1KSuMGKHD

Rosemarys Baby

Film bazat pe romanul lui Ira Levin si adaptat de regizorul Roman Polanski.
Dupa ce se muta intr-un apartament dintr-o cladire rau famata, Rosemary Woodhouse incepe sa aiba vise ciudate. Iar sotul ei, Guy, se imprieteneste cu doi batrani Roman si Minnie. Rosemary afla ca este insarcinata, desi sotul ei s-a indepartat de ea.
Minnie se ofera sa o ingrijeasca pe viitoarea mama si astfel ii ofera o potiune despre care ii spune ca este buna pentru copil. Rosemary se simte din ce in ce mai rau.

Pelicula premiata la Globurile de Aur, la Oscar si nominalizata la BAFTA.




SERVER 2


Rosemarys Baby

The Sorcerer’s Apprentice (2010) online gratis

Acest film spune povestea lui Balthazar Blake, un maestru intr-ale magiei care vrea sa salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale lui Maxim Horvath, inamicul numarul unu al magului. Dandu-si seama ca nu-i poate face fata lui Horvath singur, Blake il recruteaza pe reticentul Dave Stuller, ii livreaza o doza soc de cursuri despre magie, si-l pune fata in fata cu adevarul gol-golut. Desi initial Stuller se trezenste volens nolens antrenat in intentiile “eroice” ale lui Blake, si desi pare sa fie absolutamente mediocru, isi dovedeste in cele din urma adevaratul potential magic. Astfel, cu un ucenic talentat si bine instruit, Blake este pregatit sa-l opreasca pe Horvath.

Filmul The Sorcerer’s Apprentice prezintă povestea lui Balthazar Blake (Nicholas Cage), un maestru vrăjitor şi ucenic al faimosului Merlin, care vrea să salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale inamicului său, Maxim Horvath, personaj interpretat de Alfred Molina. Deoarece nu îi poate face faţă lui Horvath singur, Blake îl recrutează pe timidul descendent al lui Merlin, Dave Stuller, interpretat de Jay Baruchel.

Cu toate că la început Dave pare sa fie neîndemînatic şi mediocru în arta magiei, îşi dovedeşte în cele din urmă adevăratul potenţial de erou şi puterile moştenite de la predecesorul său. Astfel, alături de ucenicul său talentat şi bine instruit, Blake este pregătit să-l înfrunte pe Horvath şi forţele malefice.

Producţia are ca punct de pornire poemul „Ucenicul Vrăjitor”, scris în anul 1797 de Johann Wolfgang von Goethe, bine cunoscut scriitor german, gânditor şi fizician. O sută de ani mai târziu, poemul a fost adaptat de către compozitorul francez Paul Dukas într-un mare succes simfonic de 10 minute, „L’Apprenti Sorcier”. După 40 de ani, Walt Disney a creat celebra „Fantasia”, versiunea animată avându-l ca personaj principal în rolul ucenicului pe nimeni altul decât Mickey Mouse.

La o distantanţă de 69 de ani de la lansarea filmului de desene animate „Fantasia”, Walt Disney Pictures şi Jerry Jery Bruckheimer Films au creat o nouă poveste pentru marele ecran. „Ucenicul Vrăjitor” este o aventură plină de umor şi magie, despre modul în care lumea noastră este influenţată de forţele magice în timpul anticei bătăliei între bine şi rău.

Câştigător a 6 premii Oscar şi 5 premii Grammy, producătorul Jerry Bruckheimer se află la a 7-a colaborare cu Nicholas Cage. Alături de binecunoscutul actor, în rolurile principale sunt distribuiţi actorii Jay Baruchel, care a mai jucat în „Knocked Up”, „Tropic Thunder”, „Million Dollar Baby”, şi mai recent „She’s Out of My League” şi „How to Train Your Dragon,” Monica Belucci si Alfred Molina. Efectele vizuale au fost relizate de câştigătorul premiului Oscar pentru „Gladiatorul” John Nelson.

Site origital: The Sorcerer’s Apprentice (2010) Online Gratis Subtitrat in Romana http://www.filmeonline24.ro/filmul-sorcerers-apprentice-2010-online-gratis#ixzz1KRpxai0



Titlu: The Sorcerer’s Apprentice
Data lansare (SUA): 14 Iulie 2010
Data lansare (Romania): 30 Iulie 2010
Perioda filmare: Martie 2008 - ??
Incasari weekend: 17,619,622 $
Incasari totale: 42,609,020 $
Site oficial: The Sorcerer’s Apprentice





Site origital: The Sorcerer’s Apprentice (2010) Online Gratis Subtitrat in Romana http://www.filmeonline24.ro/filmul-sorcerers-apprentice-2010-online-gratis#ixzz1KRqxkDws



sursa http://www.filmeonline24.ro/

After Life (2009) online

Cougars

Cougars, Inc. (2011) – filme online gratis subtitrate
Categorie: COMEDIE, DRAMĂ

Filmul online gratis Cougars, Inc. este produs in anul 2011

Sam dupa ce este eliminat dintr-un sir lung de scoli unde atrage ca un magnet belelele, se pare ca ajunge in sfarsit intr-o institutie scolara unde se pare ca va fi ocolit de probleme. Insa lipsa banilor pentru achitarea taxelor scolare il pune intr-o pozitie in care va cocheta cu jobul de excorta pentru anumite dame cu probleme familiale. Si binenteles cum ,,prietenul la nevoie se cunoaste” cativa colegi focosi ii vor da o mana de ajutor

Regia filmului online gratis subtitrat: K. Asher Levin

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “Cougars, Inc.” ii regasim pe: Denise Richards, Kyle Gallner, Sarah Hyland


http://filmehd.net/cougars-inc-2011-filme-online-gratis-subtitrate.html

sâmbătă, 23 aprilie 2011

DOISPREZECE, N. Mihalkov, 2007

BAEBIERUL din SIBERIA, N. Mihalkov, 1998





OBLOMOV, N. Mihalkov, 1979

PIESA NETERMINATA pt.PIANINA MECANICA, N. Mihalkov, 1978

MAESTRUL si MARGARETA, V. Bortko, 2005

IDIOTUL, V. Bortko, 2003




ÎNTOARCEREA, A. Zviagintsev, 2003

ROMANTA, E. Riazanov, 1984

COPILARIA LUI IVAN